tag:blogger.com,1999:blog-3100399812356928551.post1767556389391059243..comments2023-09-01T23:30:19.533+03:00Comments on Между триъгълника и тигана - в офиса на Елидраг: Скумрия по созополскиEliDraghttp://www.blogger.com/profile/06551384960241277787noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-3100399812356928551.post-78391412304402066182014-08-11T18:54:52.788+03:002014-08-11T18:54:52.788+03:00Макар и със закъснение да ти отговоря.
Да, точно и...Макар и със закъснение да ти отговоря.<br />Да, точно идеята да се стопят костите продиктува дългото време на варене в тенджерата под налягане.<br />Хубава вечер.EliDraghttps://www.blogger.com/profile/06551384960241277787noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3100399812356928551.post-33641618706845398802014-05-12T16:27:07.693+03:002014-05-12T16:27:07.693+03:00Правил съм паламуд така, но в буркана слагам наряз...Правил съм паламуд така, но в буркана слагам нарязани мариновани краставички, варен боб и запържени домати или лютеница, както и 2-3 листенца дафинов лист и по няколко зрънца бахар и черен пипер. Става убийствено ропотамо! Костите с стапят напълно!Lyubomir Lalovhttps://www.blogger.com/profile/17319554234840393510noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3100399812356928551.post-4526925877694110822014-05-12T16:23:44.483+03:002014-05-12T16:23:44.483+03:00Рецептата е страхотна! Правил съм паламуд така и п...Рецептата е страхотна! Правил съм паламуд така и пак ще правя. Само малко допълнение: Когато наредим рибата в буркана, вместо да я заливаме с оставащия сос, слагаме нарязани на шайби мариновани краставички, варен боб, запържен доматен сос или лютеница, както и 2-3 листенца дафинов лист, няколко зърна черен пипер и бахар.Lyubomir Lalovhttps://www.blogger.com/profile/17319554234840393510noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3100399812356928551.post-61170521674032776212014-05-11T19:24:54.240+03:002014-05-11T19:24:54.240+03:00Еха, страхотна рецепта! Не съм правила или опитвал...Еха, страхотна рецепта! Не съм правила или опитвала такава, защото в София рядко виждам прясна. Ще я пробвам.<br />Поздрави!krasi_mmhttps://www.blogger.com/profile/05188799602111097939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3100399812356928551.post-56176502407556888662014-05-11T17:36:19.228+03:002014-05-11T17:36:19.228+03:00Ето ми рибката, по твоята рецепта, Ели.
Чудесна е...Ето ми рибката, по твоята рецепта, Ели. <br />Чудесна е, много се хареса! <br /> <a href="https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10299015_10200725606342198_710788597055990363_n.jpg" rel="nofollow">документацията е това :) </a> pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3100399812356928551.post-7405615017848087292014-05-03T21:45:26.714+03:002014-05-03T21:45:26.714+03:00Час и половина..? Заради костите ли толкова дълго ...Час и половина..? Заради костите ли толкова дълго се готви?....То иначе МЕСО костите се готви по- кратко..в тенджерата..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3100399812356928551.post-24815776358340821422014-03-30T20:29:25.300+03:002014-03-30T20:29:25.300+03:00Тили, Кате, благодаря ви за хубавите думи.
Костите...Тили, Кате, благодаря ви за хубавите думи.<br />Костите на рибата наистина почти се стапят и биха могли да се ядат и те.<br />Пожелавам ви хубава нова седмица..EliDraghttps://www.blogger.com/profile/06551384960241277787noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3100399812356928551.post-54411547075751401162014-03-28T13:27:56.882+02:002014-03-28T13:27:56.882+02:00Такава риба не съм пробвала, нито опитвала, нито п...Такава риба не съм пробвала, нито опитвала, нито приготвяла, но изглежда много вкусно! Страхотна рецепта, поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3100399812356928551.post-62970199842741650942014-03-27T21:43:38.170+02:002014-03-27T21:43:38.170+02:00Аз пък без такава тенджера не мога! Имаме две и са...Аз пък без такава тенджера не мога! Имаме две и само ги редуваме!<br />Някъде бях чела подобна рецепта и знам че много се учудих защо толкова много време се вари рибата! В коментарите пишеше, че костите просто се стопяват и не се усещат.<br />Рибката изглежда толкова апетитно, че ще се пробвам и аз!<br />Хубава вечер, Ели!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3100399812356928551.post-33165326438728383342014-03-27T19:27:42.354+02:002014-03-27T19:27:42.354+02:00Илианче, предполагам, че ще стане и в обикновена т...Илианче, предполагам, че ще стане и в обикновена тенджера.<br />Просто процесът на готвене ще е по-дълъг.<br />Поздрави и хубава вечер.. EliDraghttps://www.blogger.com/profile/06551384960241277787noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3100399812356928551.post-3585933293090009112014-03-27T19:25:25.081+02:002014-03-27T19:25:25.081+02:00Много се радвам, че харесваш рецептата.
Хубав ден...Много се радвам, че харесваш рецептата. <br />Хубав ден, Диди.EliDraghttps://www.blogger.com/profile/06551384960241277787noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3100399812356928551.post-1452126591422033742014-03-27T14:26:14.620+02:002014-03-27T14:26:14.620+02:00Изглежда вЪрхЪТ! Само дето не ползвам такава тендж...Изглежда вЪрхЪТ! Само дето не ползвам такава тенджера. Ще стане ли в нормална?Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3100399812356928551.post-71334439832404489962014-03-27T09:14:13.449+02:002014-03-27T09:14:13.449+02:00Ех, че хубава ... изглежда страхотно -
обожавам ри...Ех, че хубава ... изглежда страхотно -<br />обожавам риба, а точно такава не съм правила.<br />Много ми хареса рецептата и ще си я запиша, <br />благодаря, Ели, хубав и успешен ден!<br />di_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3100399812356928551.post-49812688011565178422014-03-26T22:52:22.340+02:002014-03-26T22:52:22.340+02:00За ваше сведение Драгомиров старши беше долу в офи...За ваше сведение Драгомиров старши беше долу в офиса. И още не съм измила тенджерата под налягане. Като се приберем вкъщи мое чудо, та ничие ще бъде. Ама любовта към рибата иска жертви. Приятна вечер ви желая. А аз ще изпия чаша вино за ваше здраве. С риба за мезе. И аз съм човек де.EliDraghttps://www.blogger.com/profile/06551384960241277787noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3100399812356928551.post-13662812281073634272014-03-26T22:46:56.374+02:002014-03-26T22:46:56.374+02:00Веднага си признай къде беше Васил! Ако е заминал ...Веднага си признай къде беше Васил! Ако е заминал и не си се обадила ... тежко ти! Да ми ядеш риба сама! Ама ха!Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3100399812356928551.post-30823905498623234102014-03-26T22:38:39.469+02:002014-03-26T22:38:39.469+02:00Всичко тук намирисва на криминално деяние. Признав...Всичко тук намирисва на криминално деяние. Признавай си за колко време проводи от вас Драгомиров, та да не усети не средната, ами силно миришеща скумрия :) <br />Обаче изглежда много добре. Язък, че изхвърлих тенджерата под наБлягане. pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.com