събота, 26 ноември 2011 г.

Салата с паста кус-кус (орзо) и риба тон


Продукти:
1 чаена чаша от 250 мл паста кус-кус или орзо
1 голяма кутия риба тон в зехтин
5-6 кисели краставички
250 г майонеза
1 супена лъжица горчица
черен пипер и лимонов сок на вкус


Приготвяне:
Пастата се сварява според указанията на производителя. Много добре се охлажда.
Краставичките се нарязват много на ситно.
Рибата се отцежда от мазнината и се надробява на ситни парченца.
Майонезата се разбърква с горчицата.
Към нея се прибавят горните продукти. 
Подправя се с черен пипер и лимонов сок.
Всичко се разбърква добре.
Преди сервиране салатата се охлажда.

3 коментара:

  1. Ели,
    изключително приятно съм изненадана:)
    Много се радвам да видя твоя блог,
    веднага се включвам към твоите последователи.
    Избрала си чудесни рецепти за начало и с нетърпение очаквам новите ти попълнения.
    Сърдечни поздрави, успешна и хубава нова седмица, Диана

    ОтговорИзтриване
  2. Все си мислех, че държа под око кулинарното блог пространство, ама ето на - виждам този блог с цели 2 месеца закъснение :))
    Много се радвам да видя, че освен тема в любимия ми кулинарен форум, сега ще се наслаждавам на рецептите ти и тук.
    Вписвам се веднага към последователи :)
    Сърдечен поздрав!

    ОтговорИзтриване
  3. Лети, много ти благодаря.
    Аз също с удоволствие следя твоите рецепти.

    ОтговорИзтриване