събота, 26 ноември 2011 г.
Салата с паста кус-кус (орзо) и риба тон
Продукти:
1 чаена чаша от 250 мл паста кус-кус или орзо
1 голяма кутия риба тон в зехтин
5-6 кисели краставички
250 г майонеза
1 супена лъжица горчица
черен пипер и лимонов сок на вкус
Приготвяне:
Пастата се сварява според указанията на производителя. Много добре се охлажда.
Краставичките се нарязват много на ситно.
Рибата се отцежда от мазнината и се надробява на ситни парченца.
Майонезата се разбърква с горчицата.
Към нея се прибавят горните продукти.
Подправя се с черен пипер и лимонов сок.
Всичко се разбърква добре.
Преди сервиране салатата се охлажда.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Ели,
ОтговорИзтриванеизключително приятно съм изненадана:)
Много се радвам да видя твоя блог,
веднага се включвам към твоите последователи.
Избрала си чудесни рецепти за начало и с нетърпение очаквам новите ти попълнения.
Сърдечни поздрави, успешна и хубава нова седмица, Диана
Все си мислех, че държа под око кулинарното блог пространство, ама ето на - виждам този блог с цели 2 месеца закъснение :))
ОтговорИзтриванеМного се радвам да видя, че освен тема в любимия ми кулинарен форум, сега ще се наслаждавам на рецептите ти и тук.
Вписвам се веднага към последователи :)
Сърдечен поздрав!
Лети, много ти благодаря.
ОтговорИзтриванеАз също с удоволствие следя твоите рецепти.