понеделник, 30 януари 2012 г.

Пастет от пушен паламуд



Продукти:
2 бр. по-големи кръга пушен паламуд
2 супени лъжици заквасена сметана
около 40 гр. меко масло
смлян черен пипер и лимонов сок на вкус

Приготвяне:
Рибата се почиства внимателно от кожата и костите.
Продуктите се слагат в купа и се пасират на гладък пастет.
Подправя се с черен пипер и лимонов сок.
Сервира се намазан върху тънки филийки черен хляб.
Идеално мезе за водка.

3 коментара:

  1. Васко беше до мен в този момент и гледаше мнооого лошо.

    ОтговорИзтриване
  2. Делибозова, тук губиш. Ако знаеш колко е вкусен този паламуд на пастет!
    А Васко си го гледаше лошо, още докато беше на парче риба :)
    Страшен е, Ели, убиец!

    ОтговорИзтриване